Nechci ztratit
tu jistotu
mezi prsty
svými
když s okamžiky
zakletými
stanu v půli cesty
...
to uvědomění si
že cesta moje není
ten pocit úlevy
když cíl poutě
náhle se
změní
...
nad hlavou rozednění
a hlavu v oblacích
už nechci snít
tak jako sní každý
chci procitnout
a z místa
se hnout
ty chvíle jsou už
ztracený
být zase bez Tebe
jak snadně to zní
v mém srdci
jsi však zamčený
...