Chtěl jsi mít moc
nad myšlenkami mými
já nedala jsem svolení
však teď jsem sama
s pocity zoufalými
ta chvíle mi známá
nepomůže prázdná rada
od nikoho z vás
...
Máš ženu
a sny
a svoje plány
a to "nám" zlomilo vaz
...
Dnes marně vedem boje
asi to chce čas
než přebolí mě
myšlenka
že už nikdy
nebudu Tvoje
...