Co všechno bych chtěla
Anotace: prostě si nerozumím
Chce se mi brečet,
chce se mi smát,
chci být dospělá
a přitom si hrát.
Chce se mi skákat
chce se mi umřít,
chci se tě dotýkat
chci tě poslat pryč.
Chci si hrát s tvými city,
chci se dotkout nebe
chci skončit v pekle
chci žít jak se mi chce
Chci rozumět aspoň sama sobě
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: kleopatra.sedma
Komentáře (1)
Komentujících (1)