Farewell
Anotace: člověk musí odejít ikdyž nechce
Přicházíš ke mně,
už nemám sílu vstát
Ty jen objímáš mne,
já chtěla bych to vzdát
Vzhlížím k nebi nad námi,
hledám nejjasnější z hvězd
Skloněn nad mými ranami,
nemůžeš tu bolest snést
Slzy tvé,
které skrápí moji tvář,
jsou upřímné,
ne, ty nejsi lhář
Už nemůžeš mne zachránit,
mé srdce stěží buší
I když tě nechci opustit,
tma ovíjí mou duši
Lásko má,
sbohem již nezvládnu ti dát
Lásko jediná,
brzo budem spolu napořád
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, CULIKATÁ, Anjesis
Komentáře (0)