Hořce v koutku oka
Anotace: pořád nevěřím všemu, co se děje po půlnoci
Čekám na lidi kteří nepřicházejí
Hlavu složenou na pažích
Sloužících jako opora myšlenkám
Co putují nad hlavou jako mraky nad zemí
Čekám na čekání
Co přinese jasný výsledek
Se zárukou do smrti
A pokud budu chtít
Vrátí mi peníze
Bez ptaní se na obtíže
Bez zbytečných řečí
O kvalitě kůže
Svazují mě tvé červené tváře
Když spolu čekáme
Na malé zázraky
Které se z ničeho nikdy nestaly
To umí jen bohové
Bojím se tvých úsměvů pro jiné
Čekám
Až se konečně
Usměješ na mě
I po mých trapných namalovaných knírech
Po skluzavkách z alkoholu a cigaret
Po pádech do zasněžených plání s mokrými páry bot
Čekám
Ale ty už s jistotou nemůžeš říct
„Čekám na tebe“
Přečteno 305x
Tipy 18
Poslední tipující: její alter ego, lennerka, James Libustka, strašidýlko-střapatý, Ishtar, Lukáš Rymeš, PrinceznaHeliovýchbalonků, rry-cussete, Catie, Fighting Dreamer, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)