Krok sa sunie s krokom
a rok zas
bezi za rokom
ako pises
krok,sun,krok
zacvicme si
ruky v bok!
...a co tak,
prudko nealkoholicky lok?
Ale v ramci prisvitneho tricka,
zvladne vsetko...borovicka...
19.08.2014 12:24:51 | džemo
Kroky ,co těžký jsou,
krok sem,krok tam,
jen to ,co nohy unesou,
cestou necestou,někdy daleko
13.03.2011 09:53:00 | Vivi.
Krok sun krok
snad týden , měsíc
nebo rok..
a nebo dva či tři ?
počítání k štěstí
tak nějak
nepatří.
Jen ...
když kouknu se ven
krok sun krok
zamrzlá krajinu snů
počítadlo spustí se
jaksi samo
počítá pavučinky
štastných dnů
anebo rok ?
Jsem ráda že jsi...
17.12.2010 18:15:00 | Nút