Vinná - Tobě II.
*
Mám v sobě opět vína dost
a proto Ti píšu jen tak pro radost,
že chybí mi Tvůj úsměv, Tvé "mám tě rád".
Prosím tě, nezlob se a nezkoušej se smát,
až budeš číst, nač myslím takhle v noci,
je v tom touha a také ten pocit,
kdy říkám si miluj mne tělem, srdcem, duší
a přestaň dělat, co myslíš si, že musíš.
Heřmánku můj jsi mi vzpomínkou i zítřkem,
já chtěla bych být myšlenkou za chvějícím se víčkem,
snem, co probouzí Tě k ránu
i realitou, co otevře bránu
vystavěným vzdušným zámkům
a vstříc s Tebou půjde dálek vánkům.
*
Přečteno 384x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, Kapka, James Libustka, jitka.svobodova, Niky88, CULIKATÁ
Komentáře (0)