Řeka touhy
Pokušení, chtíč, možná víra
se skrývá v slovech Vladimíra
a ty v těch knihách Nabokova
snad hříšné scény lovíš znova...
možná si nejsme souzeni
však stále možná toužíme
snad měl by si se oženit
a touhu hodit za mříže
anebo všechny pochyby
zahodit, spálit na prach
a risknout řeku - co kdyby
šlo do ní vstoupit dvakrát?
Přečteno 391x
Tipy 8
Poslední tipující: Najla, Jana M., labuť, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)