Slušné podmínky
Bydlím v šestém patře
takže mám slušné podmínky
na sebevraždu
na dotknutí se mraků
na rogalo ze slin
výběr by byl
Pracuji ve druhém patře
výš se zřejmě již nedostanu
mám slušné podmínky
které by mě občas mohly ...
... sprostě svést
Mám své pravidelné postupy
jejichž narušení spouští alarm
který jsem nikdy neinstaloval
ale vždy jsem ho měl
umím ze rozněžnit
z pořadu bez něhy
mám jemné ruce které dokáží
nezapomenutelně pohladit
(jsem to ale jen já
kdo nezapomene ...)
třeba se mýlím
Kdyby se mě někdo zeptal
(třeba prsatá moderátorka
televize Naostro
co by mi mimo kameru
předvedla svou vizitku)
jak se mi žije
řekl bych
že mám slušné podmínky pro život
.....................................
V budoucím tichu
které rušilo jen vrčení
prázdné ledničky
leželo bezvládné tělo
pokryté zahnívajícími
slušnými podmínkami
Přečteno 268x
Tipy 11
Poslední tipující: Mbonita, Koprtinka, Skalsky Pavel, labuť, CULIKATÁ, hanele m., Romana Šamanka Ladyloba, Jana M., STIMPRE
Komentáře (1)
Komentujících (1)