Kapky slz
Kapičky slz jsou jako dlaně -
dá se věštit z jejich lesku
Mohu z nich vyčíst důvod tvých stesků
vidět co bylo a co se stane!
Kapičky slz jsou přání němá
jsou křížem v rozoraném poli
Setřu je a věštím (co tě bolí?)
z tiché tváře jež ústa nemá...
Přečteno 262x
Tipy 8
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Charibeja, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)