Nebýt peněz
Anotace: Peníze-mají moc měnit lidský osud
Sbírka:
Všední dny
Nebýt peněz
není splněných snů
nebýt peněz
bylo by plno hrozných dnů
nebýt peněz
lidi by se měli raději
nebýt peněz
nejsou tolik zloději
nebýt peněz
není tolik špíny kolem
nebýt peněz
netrápíme se každým svým bolem
Je jich potřeba?
Přečteno 418x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Gabrielle, Lioness, Mbonita, teniska, labuť, CULIKATÁ, Kubino 2
Komentáře (2)
Komentujících (2)