Když
Jsem křehká jako sněhová vločka,
Co taje, když jí pohladíš.
Jsem jako dešťová kapka v létě,
Co se vypaří, když jí políbíš.
Jsem jako ledový vítr,
Co mrazí, když jí pevně stiskneš.
Jsem jako hvězda,
Co září, když vidí ti úsměv na tváři.
Kde jsi, když chci tát, vypařit se, mrazit, zářit,
Tak kde jsi, když potřebuji Tě cítit.
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: Tanzania, James Libustka, CULIKATÁ, Kubino 2, Kapka, vodnař
Komentáře (0)