Anotace: I chladná bytost má city:)
Sbírka: Z kapky verše-moře básní
Seděla v šatech bílých
Oči ledově modravé
srdce z ní měl jsem svíravé
Zrakem tak ledově palčivým
do hloubky mé se zadívala
a přitom pomalu povídala
Pomalu,mile,ledově chladně
Já jsem zimy královna
jsem krutá ale čarovná
v led změním vše co si přeju
Tvé srdce hřejivé však to mé roztává
Tvůj úsměv mě dostává
Po tváři ji skanula slza
setřel jsem ji jemně z líčka
zajímavá osudu hříčka
Královna bez kousku citu
a na svého milého sladce se usmívá
stala se z ní kráska oslnivá
Láska změnila jí k nepoznání
je z ní úsměvavá diva znenadání
Důkaz že i led láskou roztaje...
Leckterá divoká ženština láskou zjihla, zkrotla, zkrásněla...moc povedené dílko...ST
13.12.2010 18:52:00 | Sladkalu