RÁNO
Anotace: Dobré ráno všetkým deťom aj rodičom s dušou detí. Dobré ráno všetkým.
Každé ráno čajík
k tomu rožtek s maslom
na maslo dáš medík
a sadneš si za stôl
Dobrú chuť ti praje
aj mama aj tato
nepozeraj dlho
nezje sa to samo.
Komentáře (3)
Komentujících (3)