Morálka je rodu ženského a to Něco věstí,
že vhlédne v nitro nejzazší a prožijě své Štěstí...
(Samozřejmě i muži mají intuici, a štěstí,
lásku znají - však ženy se svou krásnou lící,
jim vnímavost něhou otvírají)
06.01.2011 09:13:00 | Veselý Drak
nestojí sama, nemám o to strach
už mnoho hostí překračuje práh
by požehnalo; haleluja
15.12.2010 18:50:00 | šuměnka
je morálka norna...nebo krunýř?
nevím..
já ji ctím..
občas i stojím..v osamění
na zápraží stavení bytí...
14.12.2010 08:40:00 | Mbonita