Anotace: v inspiraci j.c.seniora / Exotické Vánoce / děkuji Jiří, a ty víš zač...
touhy a přání za víčky
otevřeš oči
a ve světel svíčky
v plamínku dohoří...
cesta Tvá po moři.
Krásné snění a splnění všech tužeb.ST
15.12.2010 17:21:00 | Tanzania
Za toulavou vločkou na víčku
když příroda oddává se spánku
do toho mrazu a studeného vánku
aspoň zahřála trošičku...
14.12.2010 16:49:00 | Jiná
Palmu si ozdobit
květy orchidejí
a místo sněhu
mořskou pěnu dát,
exotické vánoce
s milým prožívat.
O tom se nám nemusí
už jenom zdát...
14.12.2010 14:01:00 | Květka Š.
Jako by jsi mně to vzala, loni jsem si taky přála
"loni dala bych já nevím co, tam být
mně nechyběl by sníh, chtěla jsem pouze klid;"
Pak v podzimu jsem si to užila
klid a to po čem jsem tolik toužila
letos mě blaží sníh a našich dětí smích.
Přeju krásné vánoce a splnění tvých tužeb,
báseň je moc hezká.
14.12.2010 13:55:00 | Kapka
Moc krásné, nahlédla jsem do tvého lásky plného nitra milá přítelkyně a díky že jsem tě měla možnost poznat osobně, posílám přání hezkého dne.)))
14.12.2010 12:28:00 | carodejka