(ještě) pět minut
Anotace: ...nebo celý večer?
krájíš svúj dort po poledni
nějak se nám lásko život zamotal
možná blázen s rolničkou
si s naším klubkem hrál
voní dnes káva víc?
mám pocit, že jsem na skok od slunečnic
je však zima, bílá pláň se lísá
není pro jiné v mém srdci místa...
zavírám oči, vítám Tě v mém snu
ležíš schoulená pod dekou
uskrávám čaj, vnímám Tě před sebou
a přitom... tak vzdálenou...
Přečteno 330x
Tipy 16
Poslední tipující: Ráchel, Gabrielle, isisleo, Kapka, labuť, Kubino 2, MishaX, zenge, jitka.svobodova, ziriant, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)