noci jsou krásné ve své třpytivosti
kdy Měsíc vychází se kochat spolu s hvězdami
a závojnaté stromy svou elegancí omámí
a prostor kolem náručí svou hostí...
17.12.2010 16:22:00 | šuměnka
Zima šat si oblékala
louky pole posypala
cukrem sladkým jako med
a pod ním se skrývá led
Střechy mají čepice
jsou zasněžené ulice
tak se dívám z okna ven
a přeji ti hezký den
15.12.2010 14:30:00 | carodejka
Jo, tak tohle taky miluju, krása to ticho a všude kolem bílo a ten pocit, že za chviličku budu doma v teplíčku...moc krásně si to vystihla...ST
14.12.2010 22:57:00 | Sladkalu