Anotace: do sbírky - Dialogy vo životě -
že příběh osobní to není
i já přísahám na druhou
vždyť spatřil jsem ženu?
..tvou
(tím nelezu do prdele)
15.12.2010 21:36:00 | zenge
Ne, milí přátelé, není to můj příběh osobní, jen básnička lehce nostalgická...
Děkuji za účast i slůvka soustrastná...
15.12.2010 20:26:00 | Mario de Janiero
někdo se zhoupne místo světa
pro lásku posedlý
konopný provaz na krk vplétá
hozený přes jedli...
15.12.2010 16:41:00 | zenge
Spadne-li srdce v plen
černé tmy, bezmoci,
nezoufej, vždy přijde po noci,
někdy žel dlouhé, jasný den.
Moc krásněs to napsal, Mario! Je-li dílo obrazem z Tvé současné reality, ať je ta noc přiměřeně délky, prostě tak akorát na zotavení se z rány...
15.12.2010 11:54:00 | Špáďa
rozfoukávám bílé beznaděje
láska zas zahřeje
srdce v závějích
rozpustí sníh prachový
a do oken pustí smích..
ST
15.12.2010 09:26:00 | Mbonita