... tak krásně a jednoduše
to vypadalo zdálky
... pak jsem já prostoduše
zaklel tě do zápalky
že dětem do ruky
určitě nepatří
to víme dnes,
... tak trochu nešťastní ...
/ kdo se nespálí - neví co je žár ... :-))
- a kat aby to spral ...!! /
*
06.01.2011 14:35:00 | HarryHH