Osamělý
Jsem němý,
tak jak mám promluvit?
Jsem němý,
tak jak mám to,
co říci chci, vyjádřit.
Třeba lásky cit.
Jsem němý,
jak to básní říci mám.
Jsem sám
a jiní mému neštěstí se smějí
a chtějí vědět,
proč já jim nedokážu odpovědět.
Komentáře (1)
Komentujících (1)