Vánoční...
Anotace: jó - kdysi... bylo fajn...
Píšu ti Ježíšku, pár řádků s přáním
s velikou pokorou se k tobě klaním.
Ať přestane sněžit, ať zima je hezká,
já jsem ta skromná povaha česká.
Chci živý stromeček a na něm jablíčka,
to měli jsme kdysi, když byla jsem maličká.
Všichni jsme sešli se u jednoho stolu,
před skvělou večeří vzhlíželi k Bohu.
Vzpomněli si na ty, co nejsou mezi námi,
nejvíce u toho plakaly naše mámy.
A tátové je objali kolem ramen,
do toho voněla purpura z kamen.
Teplo domova a vůně cukroví,
kdy přijdeš Ježíšku mi nikdo nepoví.
Kapra jsme nesnědli, je venku v kádi,
přeji si jediné:
Ať máme se rádi…
Přečteno 631x
Tipy 10
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, Jean89, Pevya, CULIKATÁ, Žqáry
Komentáře (4)
Komentujících (4)