Vyslovená slova
Věty, které ti chci říct
už předemnou někdo vyřkl
A já se nerada opakuji
nerada si hraji na ohrané LPíčko
Věty, které ti chci říct
byly už mnohokrát vykřičeny do světa
A já nerada dělám povyk
nerada si hraji na starý tlampač
Věty, které ti chci říct
jen tak neuslyšíš
Ale pochopíš,
když semnou budeš sedět tiše
Přečteno 337x
Tipy 16
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Gabrielle, labuť, hašlerka, Mbonita, Jiná, rry-cussete, Květka Š., Nikotin, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)