Doufám že si přečtu více Tvých básní ale teď nemám čas...St krásné pohlazení
18.12.2010 20:31:00 | la loba
No to je kombinace,
vepřo,knedlo,zelo
a koláče
na Vysočině se nepláče...
15.12.2010 19:07:00 | Květka Š.
jak je život rozmanitý?
/ poslouchám Haleluja, mám skelné oči/
a pak si přečtu Tebe
s tou zemitou jasností mužského Já a Ona
a všechen život neodžitý
mi v krásách i své bolesti do cesty skočí
úsměv najde své nebe
a slzy vtečou v potoky pro Zem i pro Nás...
D.Í.K.Y
15.12.2010 18:45:00 | šuměnka