Děčínské skály II.
Anotace: ..................
Kristýnko má krásko
v bílé košilce
motáš se kolem mě
cítím se opilí
tvou vůní
chtěl bych tě najít ve skalách
kde se skrýváš
vílo s vlčí povahou
jen nebraň se tomu
neschovávej se
nech se najít
odhalit se
v měsíčním světle
když ses stala sněhovým andělem
ohně hoří
zvířata zimního času
v našich očích se míhají
v jeskyni se probouzí
mé pudy
stávám se lovcem
dravcem
co cítí tvou vůni
ve Vašich obřích skalách…
Přečteno 348x
Tipy 16
Poslední tipující: Quigleika, Markéta Hl., Gabrielle, labuť, Dota Slunská, teniska, Květka Š., CULIKATÁ, E.deN
Komentáře (1)
Komentujících (1)