Po víně
Anotace: myšlenky mi plavou mojí hlavou.
Sbírka:
Zahrada snů
Po víně vinný cítím se
když soumrak zalehne tu zem.
A pod nohami houpe se mi zem
já smutný a zkroušený sám bývám
to sám se ani neusmívám
s večerem hledím z okna ven
a říkám hlasem vnitřním jen
co bylo už tu dávno není.
To těžko se mi brzo změní
jen s vlastní tíhou na prsou
já sám tu vnitřně bojuji.
Pak s touhou lépe žíti ještě vzdoruji
a čekám na slunce ranní.
To přinese mi pousmání
a lepší, nový den
a doufám a věřím jen
v lásku neskutečnou.
Stále věčnou.
Přečteno 328x
Tipy 19
Poslední tipující: mkinka, Danga, Pevya, Veselý Drak, poustevník Jirka, jvacl, Kars, carodejka, Gabrielle, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)