TOLERANCE
Je úžasné, že přátelství nikdy nemá konec
I rozhněvané přátelství prostě nemá konec
Krásné objevování cesty zpět
přes tři, čtyři, pět let
Kýčové souznění duší
nastal čas se dívat zp..
BLÁZNIVÉ TUŠENÍ DUŠÍ
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, DnyVunoru
Komentáře (1)
Komentujících (1)