Sluší
Unavená z vášně
K Tobě, brodím se
Smutkem.
Přijď lásko ke mně,
Buď dobrým skutkem.
Zanech všeho, aspoň
Na chvilku.
Vyslechni mé srdce,
Strážný můj andílku.
Potěš mou Duši
...
Díky Tobě, jí to konečně sluší.
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: Bambulka, James Libustka, CULIKATÁ
Komentáře (0)