Badatel - Cestovatel
Anotace: nemohla jsem usnout, vznikla tahle kratší básnička..
Kolik je na zemi hvězd?
A kolik světů nad námi?
Z těch dobrodružných cest
být s někým novým svázáni.
A nejsou to jen nové zvědy,
nejen spojené ruce -
- ať bílý, žlutý nebo hnědý
je to vzpomínka srdce..
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Gabrielle, CULIKATÁ
Komentáře (0)