Dárečky
Anotace: To je vymýšlení a zjištování, komu by se co líbilo a přál by si k vánocům, nejlepší je začít už během roku, ale vím, že to kolikrát také nejde..
Dárečky k vánocům nemusí být drahé,
ale raděj od srdce,
řeknu vám teď svých pár tipů,
tak, prosím, neztraťte se v téhle pomlce.
Za prvé-maminky se rády voní
nebo kupte kytku s lístkem-Jenom pro ni,
taky hezké korálky od Pepíka a Natálky
a co knížku na dobrou noc?
Snad už máte těch tipů až moc...
Za druhé-tatínkům těm chybí stále
kapesníky, ponožky
nebo v autě mapy taky a pak ještě rohožky,
modely zas na lepení pro tatínky kutily,
dva budíky na poličku,
aby ho včas budily.
Za třetí-kluci ty jsou stále v akci,
tak shánějte dobré hry,
monopoly,carcasone nebo zoo, kde jsou lvi,
rytířů a vojáků není pro ně nikdy dost,
PC hry a MP3 sežeňte jim pro radost.
Za čtvrté-holčičky jsou parádnice,
opatřte jim zrcátka,
sponky, mašle stužky, hřeben,
prostě cinkrlátka,
pastelky a malování zabaví je na pár chvil
a pak sukně, balerínky,
ujdou vnich snad stovky mil.
Za páté-babičky ty nosí brýle
a k nim pouzdra hledejte,
něco na zub nebo likér,
do balíčku přidejte,
pletení a vyšívání zabere jim také čas,
bavlnky a vlnu k tomu,
podělte je, prosím, vás.
Za šesté-dědečkům zas sběratelům,
fajfčičky a kaktusy,
myslivcům pak flintu dejte,
ať můžou jít na husy,
křížovky a detektivky jsou jim také potřeba,
uvidíte, zasmějou se,
i kdyby byl Lebeda.
Vánoce jsou prima svátky,
těší děti, babičky,
proto dědečkům a tatínkovi
peču zrovna rohlíčky.
Přečteno 294x
Tipy 13
Poslední tipující: casla, bobi bobie, hašlerka, Petbab, Květka Š., Mbonita, Sweet KiWi, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)