nazírání

nazírání

Anotace: jsem to psal u piva v hospodě plné vzpomínek...

jsem uvnitř a chytám se reality
četl jsem Junga a ztrácím se v tom
kdysi to byl záchytnej bod, ale teď není
usínám napříč dny
je to zimou, deštěm, koncem roku
jo lidi umíraj
zima je dobrej čas
na to - se - zbláznit
chvíle samoty - tak jako kdysi
tak nasávám - piva, rumu,
noci a samoty

prý to je ta moje introvertnost - záchranná brzda
je mi to fuk
píšu tyhle verše,
aby mi bylo nějak - samota už nebolí

pak si to vše přečtu a zjistím,
že dopisuju deník
dopisuju tu rovinu pocitů, která tam schází
ale proč? Nevím.
cítím,že to jen tak má být

další pivo - další minuty k dobru
teď nevím, jak napsat to vydechnutí
joooooooo - povzdech
říkali mi,že založit band je to nejjednodušší na světě, ostatní je složitější
dohodl jsem sám se sebou příměří
ale to je to první, co mi šlo
ostatní je složitější
žiju si tak už několik let, ale nejvíc jsem rád, když jsem mezi lidmi
mezi láskou, láskou a nimi - něčím z čeho se neplaším
už je to tak

sbírám sílu na větší a větší věci
brzo mi dojde dech, dech nápadů, dech snů
ale teď mi to je jedno,
s dalším pivem si koupím vstupenku na noc,
kdy se všechno může,
kdy je vše povoleno
"platím !"
Autor dead-head, 16.12.2010
Přečteno 375x
Tipy 6
Poslední tipující: rohypnol, Stoneman, PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jojojo, výlev pocitů, upřímnost nade vše, paráda:))

21.12.2010 11:09:00 | Xantista

líbí

taky se mi líbí

17.12.2010 15:25:00 | J sh' T r' k

líbí

Pociťová, líbí...*:)

16.12.2010 19:44:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel