I pohled tvůj ženu změní
je-li v něm láska, okouzlení
někdy oči přivřeš a ženu ani nezahlédneš
jindy v nich hodně lásky máš
a vidíš že má krásnou tvář.
14.01.2011 09:14:00 | s.e.n
..a nebo průhledná
jak dech
jak opar na stromech
a jindy bezedná
jak vdech
jak propast v kaňonech...
21.12.2010 20:31:00 | šuměnka
...možná, že matná podoba se změní
na leskou díky pohlazení
a zase zmatní dechem tvým...
...kouzlo? snad, o těch něco vím...
:o)
krásná, a to tak, že moc...
17.12.2010 11:14:00 | Cecilka