Obraz
Anotace: plačky, mlčky, malovala...
V ruce štětce, paletu
(a před sebou čisté plátno)
tak utři slzy
nakresli ptáky za letu
však poletíš s nimi brzy
přidej více rudé
svět není jen černý a bílý
životní dílo to bude
rudé, jak tvé přeřezané žíly
obraz je téměř hotový
tak nepřestávej nyní
tohle dílo tě proslaví
jen musíš zůstat živý
Přečteno 407x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, brooklyn, Anjesis
Komentáře (3)
Komentujících (3)