Všechno a nic...
Anotace: ...ve vesmíru...
Korálky planetek
rozházené v dřímotách
vesmírných stupnic
v návlecích z atmosfér
v každé se dýchá jinak
v každém tom vesmíru
má všechno a nic dáno svůj
pravý význam...
...obyvatelé Venuše
se vzdali své věrné sokyně
a Země se potopila
v záplavě slunečních záblesků,
které paralyzovaly lidské myšlení...
...ochrnuté vzpomínky
jsou invalidmi
bez maratonských pochodů
...zastaví a stojí...
a pokud včas někdo nepřijde
první pomocí
je vysvobození smrtí
možná to ani tak nebolí
a možná nelze ani žádnou
jinou možnost brát v potaz...
Přečteno 266x
Tipy 17
Poslední tipující: Gabrielle, jitka.svobodova, hypertenze, James Libustka, labuť, Mbonita, hašlerka, Květka Š., Jiná, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)