Anotace: Vždycky mě udivovalo a udivovati bude, náhodné souznění vzdálených a fyzicky neznámých osob, jen propojení mysli a pochopení...bohužel, tento dar blízkým a hmotným mnohdy chybí...
to Tě udivovat nemusí!
Ti virtuální po Tobě nic nechtějí
a ty zas po nich nechceš nic
jsou to jen slova, která nitro okusí
však realita tvrdě ničí naději
a kdybys s nimi žila, tak nemaj Ti co říct...
19.12.2010 07:22:00 | šuměnka
"Svět modrých duší" - krásně řečeno...
Jsem ráda, že jsem ho mohla poznat - a moc mi pomáhá...
16.12.2010 22:25:00 | TetaKazi