Múj sen...
Sedíme uprostřed nás
Není teplo, není ani mráz
hledíme na zítřek
Kdo dnes vstane, aby shasnul světlo
Večer přichází, opět nezeptal se nás
Sledujem cigarety tančící dým
Nejsem tu a nejsi tu ani Ty
Jen stopy ve sněhu, včerejší den zanechal
Asi mám zimu rád
Snad, že dny jsou kratší
Pújdem brzy spát?
Snít o Tvém náručí...
Přečteno 324x
Tipy 8
Poslední tipující: isisleo, PrinceznaHeliovýchbalonků, Pevya, Skalsky Pavel, jvacl, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)