Anotace: http://1.2.3.12/bmi/otami.webovastranka.cz/images/vlocka%203.jpg smyšleno pro klub Romantik na tému "Sněhová vločka"
jsem dlaň..
pro sněhové vločky..
tak přistaň mi naň/í/
a uvidíš ty točky :))
21.12.2010 11:40:00 | Bean
nechápu význam rozděleného nadpisu. POS? /evokuje: "no to mě po*er"/ Sněhová vločka není téma nevděčné, ale zpracování dá se zhatit, v tomhle případě se spíš nerozvinulo. Žádný nápad. Každý ví, že vločka taje. "tady tu"...znásilnění rýmu. Už brzdím...
17.12.2010 20:13:00 | EsmE