Anotace: Volný verš a ještě miniatura, zkouším něco nového. Mírně otevřené téma, zajímalo by mě, co v tom kdo najde za pointu.
Duši nezahubí smrt, ale špatný život.Musel jsem si někoho najít a nalézám teprve teď štěstí. Do té doby jsem v podstatě přežíval a chlastal...A teď je mi tak krásně...s mou holkou,s dětmi, přáteli,a také máme skvělé prožitky,hudbu, koníčky...život je krásný.
20.12.2010 18:26:00 | Krahujec