Hvězda nad Betlémem.
Anotace: Tak nevím, do jaké škatulky ji dát. Ať si tedy laskavý čtenář rozhodne sám.
Omylem ten program zapli,
Půlnoční měla být v kapli,
oživlá jak golem šémem
září hvězda nad Betlémem.
Stoupá rychle, strmě vzhůru,
prý má za to peněz fůru,
div kozelce nemetá,
bohyně či kometa.
Křesťané a nebo Židé,
modleme se všichni lidé,
když dovádí v tempu bystrém,
křičí: "Mein Gott!" ...zná se s mistrem.
S ní kdekdo noc stráví rád,
ve filmech prý měla hrát,
i když na nebi jen září,
nenajdeš ji žádném snáři.
...Ví Bůh kde tu sílu čerpá,
k vrcholu vede jak šerpa,
protři zrak, zda se jen nezdá,
...vždyť je to ta ...PORNOHVĚZDA!
Přečteno 318x
Tipy 22
Poslední tipující: ota.pé, Veselý Drak, carodejka, James Libustka, Jana M., labuť, Kars, Psavec, CULIKATÁ, zenge, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)