Kupředu pozpátku
Anotace: Neni tu vše v pořádku, když kráčíme kupředu pozpátku.
Fronty na banány
už stát nemusíme,
zato však žárovky
sběsile sháníme.
Pijáci z sešitů
utekli do hospod.
Pár chytrejch ješitů
chystá další podvod
na lidi prosté,
často bezmocné.
Jména v kalendáři
čísla nahradí.
Papaláš popeláři
nikdy neporadí.
Politik slibuje,
hlasitě chrochtá.
Z koryta šmakuje,
tak se v něm rochňá.
Kdo má hodně,
ten chce víc.
Kdo žije skromně,
nechce nic.
Přečteno 291x
Tipy 14
Poslední tipující: Judita, Gabrielle, CULIKATÁ, Lota, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)