To dobré v nás
Anotace: ...Procházíš davem neznámých a nevnímáš, kolik lásky v nich...
Procházíš davem neznámých
a nevnímáš, kolik lásky v nich,
skryté v truhle s velkým zámkem
od níž na čas zahodili klíč...
Jen jedna chvilka, jeden vjem,
kouzelná hůlka truhlu odemkne
a záře přenádherná
vstoupí lidem do očí
vřelostí srdce obejme,
čas vánoční...
Přečteno 384x
Tipy 22
Poslední tipující: mírně kousavý králík, PetTulak, Holis, Psavec, CULIKATÁ, Kapka, Denael, Radek.oslov.Šafárik, divoska_jaja, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)