vesmír
Vesmír není černý, mrazivý ni tichý.
Vesmír je člověk.
Je to jeho srdce, jeho duše.
To vesmír tě vede cestou zde na Zemi.
Vložil do tebe minulost tvých předků,
jejich zkušenost, jejich bolest.
Ale ty, tys dostal možnost objevit budoucnost.
Ne, chlapče, nemusíš se bát dotknout hvězd.
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)