píšu, co vidím
Anotace: -a vím, co vím..
nechápu okolní svět
a těch pár vět
a červenou babičku
s kupou ledu
a zelenou krabičku
plnou jedu
a ďubky v pomeranči
a taky lidi v čepicích
nechápu život ve sračkách
to dělaj zrcadla v zatáčkách
a taky mouka v omáčkách
zelený pes s plesnivou jitrnicí
a paprika na slepici
sněží..
a já jdu po ulici
Přečteno 336x
Tipy 7
Poslední tipující: Noc17, Sladkalu, Boudicca, Pevya, Danger, divoska_jaja
Komentáře (2)
Komentujících (2)