Tak ani na srdci bych tik mít nechtěla
to by pak totiž láska v nervu způsobila
a taková / to vím / je fakt docela síla
jen poušť a slzy z úrodného udělá...
ale jako sranda dobrý!
19.12.2010 06:41:00 | šuměnka
Vida, jak se dvě formy snesou-
první polovina láskou dojme skoro k slzám
a v druhé ryzí šprým
vtipný rým -sranda.
18.12.2010 23:00:00 | s.e.n