JÁ TOTIŽ VIDĚL JAK TANČÍŠ
Ještě neznamená
Když vyměnili jsme si těla
Že někdy políbíš mě více
Že sáhl jsem ti pod ramena
(Tys ale ještě níže směla)
V té noci opitá krasavice
Nocí mi šeptáš sladký vzdech
Ráno se otáčíš- zapínáš košili
Snad abych nekoukal ti po ňadrech
Které mé ruce po tmách hladily
A třeba tě zítra svléknu zase
A pohladím tě celým tělem
Nebo třeba jen nesměle políbíš mi tvář
A taky už nemusíš přijít vůbec
A přesto už můžu jít každou nocí v klidu spát
Já totiž viděl tě tančit...
Přečteno 339x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Mbonita, Izza, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)