Pryč je kdysi, teď vládnou krysy
Anotace: Smutný příběh hrdého symbolu...
Kdysi řev, co váhu měl,
známý celou Evropou,
falešný se před ním chvěl,
dnes tě do zad nakopou.
Měl úctu, měl uznání,
symbol víry v hodnoty,
teď jen úsměv nahání,
dnes za prachy životy.
Chránil naši krásnou zem,
dokud stál, tak bojoval,
stal se jejich malým psem,
dává pac, aby zaujal.
Panáčkuje v šapitó,
jenom samé up a down,
jeho únik - upito,
přiopilý, smutný klaun.
Přečteno 317x
Tipy 11
Poslední tipující: Eresiel, Gabrielle, Descardea, James Libustka, Anjesis, Izza
Komentáře (2)
Komentujících (2)