Je Seins Ma Vie Qui Bascule
Anotace: básnicky upravený překlad jedné francouzské písně
Sbírka:
Ztrácím tě
Cítím, jak můj život sklouzává
do nějakého neznámého světa
Kde je pro mé oči málo světla
Jsem jako hladový vlkodav
na dvoře se slepicemi
Cítím, jak ustupuje dav,
když jdu ulicemi
Jsem holý a bosý
Slyším svá ústa... o lásku prosí...
Jsem svlečený donaha
Neplakat... jaká to námaha...
Přečteno 384x
Tipy 4
Poslední tipující: Noc17, Veru, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)