Laris
Žije v lese skřítek,
nepamatujíc co se stalo,
kde schovalo,
stříbrnou pavučinku nitek.
Se sekyrkou žije skřítek,
v mrazu a tmě,
co se stalo vlastně,
že je bez světýlek?
S duší samotářskou,
smířen se svým osudem,
o společnost olopen,
čeká on na touhu zabijáckou.
Jeho noshledy vlci jsou,
když šedá je barva života
a černá pachuť smrti,
ani ti už tu dlouho nebudou.
Uplynulo mnoho let,
které několikrát pozměnily svět,
země se zbarvila do nachové červeně,
není to skřítek, ale skřet.
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Dragita
Komentáře (1)
Komentujících (1)