dnešní žena
S tupým úsměvem vztoupila,
jde k baru
vštšina mužů bzystřela,
přivedla je k varu.
Ona dobře ví co může
hledá bohatství a slávu.
Jak stáhnout chudáka z kůže.
Proto dělá jinýmu krávu
Vystrkuje svoje kozy,
zadek lakovaný.
Hledá muže s rychlými vozy,
zlatem okovaný.
...Hle našla našla svojí oběť, svojí touhy peněz,
neváhá sahat do jeho kalhot.
Slyší zvuk těch kovových želez,
avšak bankovky víc příjdou vhod.
Odvádí ho k sobě domů
za jediným účelem
aby přesvědčila ho k tomu
že není ďáblem, ale andělem..
Zoufalec nechal se zlákat
slepý krásou těch na šíji kopečků
ona není anděl,jeho peněženky kat!
Namyšlená milenka všech blbečků
Komentáře (1)
Komentujících (1)