přetvářka
Na každého s jinou tváří
podle toho, jaký je
hlavně, že se dycky daří
takhle člověk nechová se, ať do háje jde.
Přetvářka a lež sestrami jsou
ně však z jedné krve
avšak ruku v ruce, jedna s druhou jdou
jen závisti to srdce urve
každému dle jeho libosti
necháme ho žít
když libuje si v blbosti
nechme ho radši jít
Komentáře (0)